tobie wierzę z tobą jestem
ważny i najważniejszy
a kto wie czy to nie
dzięki tobie w ogóle jeszcze
istnieję - tak łatwo więc
mnie się nie pozbędziesz
ale jakbym nie chciał -
co to dla ciebie i właściwie
dla wszystkich innych -
prędko bo (za) jednym
kliknięciem mnie unicestwić
a nawet wcześniej
i dobitniej - postanowieniem -
żeby nie powiedzieć -
postawieniem na swoim