ćmienie myśli

Ata

uśmiech 

 

to migawka którą chcę byście widzieli
udając że mam sens jak sztuka współczesna
w jałowych pomieszczeniach
wśród motyli przypiętych do ścian

 

niebo zbyt spękane opada tynkiem
tu nie ma burz

 

Ata
Ata
Wiersz · 22 stycznia 2015
anonim
Usunięto 1 komentarz