ćmienie myśli

Ata

uśmiech 

 

to migawka którą chcę byście widzieli
udając że mam sens jak sztuka współczesna
w jałowych pomieszczeniach
wśród motyli przypiętych do ścian

 

niebo zbyt spękane opada tynkiem
tu nie ma burz

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Ata
Ata
Wiersz · 22 stycznia 2015
anonim
  • Ata
    dziękuję :)

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Dobry tekst, desygnaty - bardzo

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mithril
    ...postrach dla Galów

    · Zgłoś · 9 lat temu
Usunięto 1 komentarz