Literatura

OCZYSZCZENIE (wiersz)

Sylwia Aszendorf


OCZYŚCIŁAM MOJE CIAŁO
ZBĘDNY BALAST MU PRZESZKADZAŁ
MIESZAJĄC MI W GŁOWIE
ROZSĄDNIE MYŚLEĆ NIE POZWALAŁ

OCZYŚCIŁAM MOJE SERCE
WYPIELIŁAM Z CHWASTÓW I CIERNI
ZASADZIŁAM W NIM RÓŻE
BY CZERWIENIĄ MIŁOŚĆ DOPEŁNIĆ

OCZYŚCIŁAM MOJĄ DUSZĘ
Z WIARĄ SKRZYDŁA JEJ DODAŁAM
BY SOPRANEM MOGŁA ŚPIEWAĆ
TWOJĄ CHWAŁĘ WYSŁAWIAJĄC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
kobieta ze złą buzią
kobieta ze złą buzią 26 stycznia 2015, 11:27
sio z wierszy klasyków!!!!!!
Mithril
Mithril 26 stycznia 2015, 11:56
"OCZYSZCZENIE (wiersz klasyka)
Sylwia Aszendorf"

"kobieta ze złą buzią 30 min. temu
sio z wierszy klasyków!!!!!!"

ochtam............................miej kobito kobitę w kobicie :-)
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 23 lutego 2015, 23:54
kobieta ze złą buzią 26 stycznia 2015, 11:27
sio z wierszy klasyków!!!!!!

,,KOBIETO PUCHU MARNY,,...POMYLIŁAŚ SIĘ OD NARODZIN...
I BŁĘDY BĘDZIESZ POPEŁNIAĆ DO ŚMIERCI...
przysłano: 26 stycznia 2015 (historia)

Inne teksty autora

EKSPLOZJA
Sylwia Aszendorf
CIEMNY KSIĄŻĘ
Sylwia Aszendorf
CISZA
Sylwia Aszendorf
POCAŁUNEK GWIAZDY
Sylwia Aszendorf
ODEBRALI MI
Sylwia Aszendorf
EKSTREMALNIE
Sylwia Aszendorf
IDŹ OBOK
Sylwia Aszendorf
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca