MĘDRZEC WĘDRUJE
MYŚLĄ OZNACZA SZLAKI
ZAKWITŁ KWIAT WIŚNI
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
30 stycznia 2015
-
Mithril...kolejna popierdółka
-
Sylwia AszendorfMITHRIL JESTEŚ NIEUGIĘTY W TWOJEJ FILOZOFI DI ,,NULLA,,