Próba

Potisz

po szczęśliwym przebudzeniu
opowiada sny za pomocą
zdrobnień słów
ostatecznych

 

rozróżnia prorocze
na dzisiejsze i te sprzed jedynej
nadziei

 

czas jaki przyjdzie
określa chwilą

 

prosi
mamo daj jeszcze raz umrzeć
w wyobraźni

Potisz
Potisz
Wiersz · 2 lutego 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Nareszcie jakiś dobry kawałek na wywrocie

    · Zgłoś · 9 lat
  • Potisz
    "Wartościowy" ;)

    · Zgłoś · 9 lat