za oknem
za ścianą
za murem
za bramą
za rzeką
za mostem
wyrosłem
za szybki
za śmiały
za miły
za biały
za wściekły
za mściwy
wadliwy
zbyt kradłem
kłamałem
kląłem
zbyt brałem
za dużo
przeżyłem
...byłem
za oknem
za ścianą
za murem
za bramą
za rzeką
za mostem
wyrosłem
za szybki
za śmiały
za miły
za biały
za wściekły
za mściwy
wadliwy
zbyt kradłem
kłamałem
kląłem
zbyt brałem
za dużo
przeżyłem
...byłem