Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ata
po wyjściu z siebie
po wyjściu z siebie
Ata
wiersze już są obce
nagromadzone ładunki
nie tylko atmosferyczne
poddane uziemieniu
Lubię
Ata
Wiersz · 3 lutego 2015
Anonimowy Użytkownik
Nie tylko
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Matkovsky
Fajne! Lubie zwięzłe wiersze, które można obracać na wszelkie sposoby i za każdym razem jest inaczej :)
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści