DROGA MIŁOŚCI

Sylwia Aszendorf

POŚLIZNĘŁAM SIĘ NIE RAZ
NA DRODZE MIŁOŚCI
POOBIJAŁAM OKRUTNIE
MOJE CIAŁO I MOJĄ DUSZĘ

ZAMARŁO SERCE 
ALE TYLKO NA CHWILĘ
KTÓRA WIECZNOŚCIĄ 
BYŁA DLA MNIE

KOSZMAREM NOCY 
NIEPRZESPANYCH
MALOWAŁAM OBRAZ 
MOJEJ EGZYSTENCJI

ABY OBUDZIĆ SIĘ WRESZCIE
I Z NADZIEJĄ SPOJRZEĆ W NIEBO

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 4 lutego 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Co to tu robi

    · Zgłoś · 9 lat
  • Ir
    "wodoodporny:

    Co to tu robi "
    ....................................ano, robi za poezję :)

    · Zgłoś · 9 lat
  • Sylwia Aszendorf
    CO TO TU ROBI ,,PSEUDO NOME,, KTÓRE UCIEKA OD SWOJEJ TOŻSAMOŚCI...

    · Zgłoś · 9 lat