poczekaj

Gacek

a kiedy

w mym życiu

już się coś zmieni

a kiedy

zbuduję 

fundament z kamieni

tobie

zostawię

pod drzwiami

swe klucze

lecz najpierw

wybacz

czegoś się nauczę

 

Oceń ten tekst
Gacek
Gacek
Wiersz · 4 lutego 2015
anonim