do obozu przychodzą pielgrzymki
by ujrzeć
przybraną matkę żydów
po objawieniu
nie słychać nawet jednej modlitwy
żaden wstyd
w takim miejscu
zapomnieć o jezusie
by ujrzeć
przybraną matkę żydów
po objawieniu
nie słychać nawet jednej modlitwy
żaden wstyd
w takim miejscu
zapomnieć o jezusie
Dzięki za przychylną ocenę :)
Wodoodporny, tłumaczysz się ze swych ocen, czyżbyś miał coś na sumieniu? :))
Postaram się pisać więcej, ale przecież wiesz, że wszystko zależy od weny...
Chyba, że to była odpowiedź na mój komentarz...
zawsze zostawiam ślad, gdy tekst mi się widzi
zresztą Piotrusia też kocham, jak wszystkich...