CHODŹCIE DO KALAMBURA
tamtej pani wczoraj nie było.
Były za to miłe osoby,
których teraz mocno żałuję..
Dlaczego przez jednego cierpią miliony?
Niewinne i dobre dusze,
które mnie, ranną
szkłem parkietowym
opatrzyły jak królewnę z obrazka.
Krokodyl się nawet uśmiechał.
I barman był dla mnie miły,
tej pani niedobrej
nie było.
Na fejsie zamigotała
pierwsza gwiazdka.
Pierwsza i jedyna.
Kłuje jak ostropest moje oczy
zatopione we łzach.
Dlaczego Ci dałam
mój Kalamburze
JEDYNKĘ?
Bo wkurzyła mnie
jakaś głupia pała????
Już za późno.
Edycji zrobić się nie da.
łzy lecą ale na próżno,
teraz już tylko trzeba
WAM WSZYSTKIM POSTAWĆ KOLEJKĘ
bawcie się dobrze W KALAMBURZE
BO ON JEST EKSTRA
Ata, jestem bałaganiarą ;)) jak już tu wchodzę to rzucam wszystko byle jak"
zatem nie dziwi takie pierdosłowie i odszczekiwanie czytelnikom
- a taką gówniażerię, to już ocenię
nie zesraj się mithril"
widzę, że pisanie pierdół idzie u ciebie w parze z głupotą - nie dziwi nic