Może jestem mało inteligentna, ale.. co to są salary?? Nie ma takiego słowa w słowniku. Znalazłam jakieś angielskie tłumaczenie, że oznacza to "wynagrodzenie" ale to nijak mi nie leży w kontekście.
I niestety poza tym.. nic nowego, słaby tekst.
Salar de Uyuni – solnisko, pozostałość po wyschniętym słonym jeziorze w południowo-zachodniej Boliwii, na obszarze płaskowyżu Altiplano w Andach.
W tekście użyłam liczby mnogiej.
I niestety poza tym.. nic nowego, słaby tekst.
W tekście użyłam liczby mnogiej.