British people are disapointed
British people are disapointed
nadaje radio Wolna Europa
na zmianę z deszczową pogodą
w wianuszku z gwiazdek
na straży dobra
kręci się Polak
kręci się Polka
koko euro
orinoko
olaboga!
British people are disapointed
British people are disapointed
nadaje szybko Europa
śpieszmy dogonić ich flaszką wódki,
bazarem i szczurem
z wiejskiej piwnicy
Polacy
dumni z jabłkowej nalewki
Polacy dumni
ze swojej modlitwy.
koko euro
spoko
olaboga.