chwila złej wiadomości
jest bardzo prawdziwa
kruszy fundamenty
obnaża świat z pstrych piór lekkości, że jakoś idzie
robi się szaro i chłodno
bezradność wobec wyroków losu rozsadza poczucie pewności siebie
panowanie nad życiem nie należy do nas
więc wszyscy szukają sprawcy tego zamieszania
określa Cię to
kogo szukasz