kogo szukasz?

Druid777sg

chwila złej wiadomości
jest bardzo prawdziwa
kruszy fundamenty
obnaża świat z pstrych piór lekkości, że jakoś idzie
robi się szaro i chłodno
bezradność wobec wyroków losu rozsadza poczucie pewności siebie
panowanie nad życiem nie należy do nas
więc wszyscy szukają sprawcy tego zamieszania

określa Cię to
kogo szukasz

 

Oceń ten tekst
Druid777sg
Druid777sg
Wiersz · 16 lutego 2015
anonim