doświadczenia

slavic player

ścieżkami papilarnymi 

szedłeś do papieża

 

zerwałeś liść

gdzie życie poety

 

85 lat trwałeś 

w 3 minutowej piosence

slavic player
slavic player
Wiersz · 17 lutego 2015
anonim