Nigdy więcej już
nie zastuka
nie poszura
nie zakpi
z tęsknoty
Nigdy już nie ucieknie
chowając się przypadkiem
albo i nie?
Nigdy już nie wyśmieje
skrytości
Może to i lepiej
ale pogódź się z tym
trwa wieki
może to i gorzej
ale stagnacji
nie lubisz nie
Tam gdzie jesteś
jest cząstka mnie
tam gdzie ja
na zawsze twój uśmiech