Literatura

Zawsze byłem głupi (wiersz)

abojawiem

Zawsze byłem głupi,

a teraz jeszcze

muszę udawać

głupszego niż jestem.

 

A jeżeli zawsze,

to nie pierwszy raz

i nie ostatni.

 

Miłość jest gorzka,

a może nawet,

czym słodsza,

tym bardziej gorzka.

 

No i nauczką jest to,

że nie ma nauczki.  


przysłano: 17 lutego 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca