robiąc to co robię

abojawiem

żeby to mnie

czy kogoś miało

wybić z równowagi   

 

jedno co mam

co powinienem zrobić

to nie dać się zniechęcić

 

a to dla kogoś

może być czymś więcej

niżby mu pokazać rogi

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 17 lutego 2015