Co się za czym kryje

abojawiem

To nie rozwój

cywilizacyjny,

to prędzej rozbój

na umyśle,

czyli robienie

z mózgu wody.

 

No bo czymże

innym jest to

wszystko, że

właściwie już nic

nie jest tym,

na co wygląda.

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 17 lutego 2015