to co moje

Yaro

siedzę na progu 
dookoła życie się dzieje 

 

jestem ustawiony 
tak sobie wymyśliłem 

 

oderwany od spraw przyziemnych 
uśmiecham się do ciebie 

 

na niebie księżyc 
na ławeczce browar

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 18 lutego 2015
anonim