gdy ciebie zabraknie

Yaro

wyciągam do ciebie 
dłoń 
odpychasz słabą 

 

kochałaś mnie

 

w dotyku
odkryjmy się na nowo 

 

pamiętasz
pisałem listy 

 

zapukałem do drzwi

nawet nie otworzyłaś
kopert

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 20 lutego 2015
anonim