na zawsze w sercu

Yaro

szukam twoich śladów na piasku
idę plażą wzdłuż myśli
fale zmyły słone 
krople chwil na szkle

odeszłaś 
oszukałaś serce 
wiem boli cię

będę

zawsze myślami 
błądziłem ulicami 
wśród blasku latarni

zapamiętam twarz na wieki

może
zaświeci dla nas nadzieja 
szansa przeszła obok minęła chwila
bukiet róż wysuszony

lekka 
dusza ptaka na niebie
wzlatuje wspomnieniem

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 20 lutego 2015
anonim
  • Yaro
    życie pisze scenariusze ja tylko szkicuję je ...pozdrawiam ciepło..>>>

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • kopia cesarza  internetu
    Prosty, zrozumiały, szczery i życiowy. Autor wie o czym pisze...

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mithril
    tekst jest hasłowo wyliczankowy oparty na banalnych i pamiętnikowych frazach
    - zaś tytuł iście walentynkowy - struktura tekstu nie prezentuje nic, co warto
    byłoby zapamiętać lub choćby się zatrzymać/zastanowić

    ..........................kolejna, słodko/ciepła klucha

    · Zgłoś · 9 lat temu
Usunięto 1 komentarz