*** *

Druid777sg

Me ciało już nie pragnie Ciebie mój miły
Nie sięgam po twoje dłonie na co dzień
Zazdrosna jestem lecz nie nie myśl nie myśl - proszę
Nie o ciebie idzie gra mój potulny rycerzyku
Ona mnie zna i wie jak zranić
Gdy rozmawia z młodym bardzo młodym Apollinem
Duszę się i zgrzytam zębami
Ona to wie
I rani mnie dając tyle rozkoszy
A ty pozostań z tym uśmiechem mój miły
Mały rycerzyku

 

Druid777sg
Druid777sg
Wiersz · 21 lutego 2015
anonim
  • Ir
    "Me ciało już nie pragnie Ciebie mój miły..."
    Już pierwszy wers zaserwowałeś taki, że odechciewa się czytać.
    Nie "me" tylko "moje", a tak w ogóle to zaimków osobowych tyle ile rzodkiewki w rzędach.
    Dla mnie to niestety słabe.

    · Zgłoś · 9 lat