5

slavic player

dupa zawsze na szczęśliwej wojnie

twarde piersi nie pytają rządzą

w uścisku ud przegrywa smutek

kocham jej krągłość i całkowitość

już poci się nieparzyście

gdy dzielę ją wzrokiem na odcinki

muszę sobie zamoczyć

slavic player
slavic player
Wiersz · 22 lutego 2015
anonim