Literatura

wiersz za biedny na tytuł (wiersz)

Fioletowa Niezapominajka

... ( i znów słodkie "Moonlight Drive", a może "The Crystal Ship"? - przyp. Szluger)
srebrny księżyc
jest tylko lustrzanym odbiciem
mojego cienia
podczas pełni
patrzy na swoje przykrótkie kończyny
bawi go niemoc .
Tylko wtedy
w spazmatycznych drgawkach
jestem jednością
z moim własnym cieniem
a moje włosy
drgają według jego dżwięków

niczego sobie 15 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 września 2001

Inne teksty autora

IDIOTA
Fioletowa Niezapominajka
METALOWE WIADRO
Fioletowa Niezapominajka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca