wiersz za biedny na tytuł

Fioletowa Niezapominajka

srebrny księżyc
jest tylko lustrzanym odbiciem
mojego cienia
podczas pełni
patrzy na swoje przykrótkie kończyny
bawi go niemoc .
Tylko wtedy
w spazmatycznych drgawkach
jestem jednością
z moim własnym cieniem
a moje włosy
drgają według jego dżwięków
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 15 głosów
Fioletowa Niezapominajka
Fioletowa Niezapominajka
Wiersz · 27 września 2001
anonim