CHCIAŁABYM

Sylwia Aszendorf

 

CHCIAŁABYM BYĆ TWOIM ANIOŁEM
SŁUŻYĆ CI NIESKOŃCZENIE
NIEŚĆ TWOJE BOSKIE PRAWO
TU NA ZIEMI

CHCIAŁABYM BYĆ PODNÓŻKIEM
TWOICH STÓP BOŻE
ZMYĆ WSZYSTKIE GRZECHY ŚWIATA
Z MIŁOŚCIĄ I W POKORZE

ODDANA SŁUSZNEJ SPRAWIE
ŻYCIA I PRAWA BOSKIEGO
NIE PODDAM SIĘ NIGDY
W DĄŻENIU DO CELU

TWOJEGO DOMU BOŻEGO

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 23 lutego 2015
anonim