powieki

Jacek JacoM Michalski

mówisz

nie narzucaj sobie snów

śnij najbardziej przerażające

te które przychodzą

stamtąd lub skądkolwiek

pod ich dotykiem

nawet krzesło

staje się nie-krzesłem

Oceń ten tekst
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 25 lutego 2015
anonim