stacyjka

Kuba Nowakowski

rolnicy blokują drogę krzyżową

stoi Chrystus w korku i cierpi

za jabłko adama p. embargiem objęte

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 27 lutego 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Bardzo zabawne.

    · Zgłoś · 9 lat