Jonaszu synu Amittaja
wcieleniu Isy
przybądź na lewy brzeg Tygrysu
nawet jeżeli musisz
przedzierać się przez lód
dołącz do Mahdiego
weź niezbędny ekwipunek
do survivalu
pneumatyczny młot
miecz obosieczny
kałasznikow
by odeprzeć jednookiego
Dadżdżala od kalifatu
w którym nie ma miejsca
dla kamiennej głowy
uskrzydlonego byka
z niezliczonymi puklami brody
bo obrazą jest Allaha
Reklamę kierujemy
do szerokiej grupy odbiorców
na portalach
społecznościowych
tych którzy chcą
poczuć braterstwo
uczestniczyć w ekskluzywnych
integracyjnych
imprezach przy ognisku
prowadzić nocne rozmowy
do białego rana
na placu boju walczyć
ramię w ramię
z braćmi
ten "target" jest dedykowany
do ludzi młodych
o usposobieniu idealistycznym
powiewa czarna flaga
napis po arabsku
z jednym słowem: kara
Jest jak w grze komputerowej
a nawet lepiej
ma się wiele żyć
można karmić małe koty
walczyć za wiarę
z uśmiechem na ustach
wyczytać w Koranie
że Mahomet ożenił się z 6 letnią
Aiszą jak się znudzi
można dziewczynkę
sprzedać koledze
Wykrzyczeć „Allah akbar”
w takt muzyki
wrogom obcinać głowy
krzyżować dzieci
palić książki w bibliotekach
a potem ludzi
i tym podobne finezyjne
czynić rzeczy
Nadając życiu nowy sens
i perspektywę
obracając w perzynę
miejsce apostazji
meczet z grobem proroka
Jonasza
bałwochwalcze posągi
„idolów”
Jihad 2.0
abc
abc
Wiersz
·
28 lutego 2015
ziemi i wiele innych bzdur, pokazuje niebezpieczeństwo płynące z mniejszości,
która dzierży kałachy, bazuki oraz inne gadżety gnębiąc nawet własnych pobratymców, marszczy skórę na dupie...
siłą cywilizacji jest jej historia, jeżeli megłupota czyni z ğihād`u prymitywy niosące
"slowo allaha i mahometa" na gruzach pięciotysięcznej historii świata w postaci:
niszczonych świątyń, bezcennych rzeźb, rycin - już palono na stosach książki - to mam
do czynienia z największym skurwysyństwem, które zasługuje nie na potępienie,
lecz na równie prymitywną wycinkę JAJ, co do łba..............................a potem w łeb
przyznam, że aż mnie dziwi, że te matoły, nie wyrzuciły precz wspomnianych kałachów. nie wyrzucili aparatów fotograficznych, komputerów, tel. komórkowych i nie odłączyli internetu - przecież to wynalazki diabła
tak sobie myślę - jeżeli dojdzie do globalnego starcia, to po dupie dostaną
przede wszystkim cywile, za którymi czarne matoły nieustająco się chowają
będzie krwawo - obym tego nie dożył - ale po tym, świat się uspokoi
o ruskich nie wspomnę
ojciec mi opowiadał, kiedy walczył z Andersem, że arabowie są dwulicowi i cały czas musieli na nich uważać, powiedział: hardemu arabowi zabierz nimchę i naganta, a będzie piszczał o życie, jak dziecko