elfie z mgły porannej
o oczach niebieszczącego morza
ptaku wiosenny
ze śmiechem jak plusk
kamieni w potoku
dla ciebie
rozsypię złote poranki
utkane tęsknotą pocałunków
La nipote Daria
anastazja
anastazja
Wiersz
·
28 lutego 2015