La nipote Daria

anastazja

elfie z mgły porannej
o oczach niebieszczącego morza

ptaku wiosenny
ze śmiechem jak plusk
kamieni w potoku

dla ciebie
rozsypię złote poranki
utkane tęsknotą pocałunków

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 2 głosy
anastazja
anastazja
Wiersz · 28 lutego 2015
anonim