kocham cię

Matkovsky

gdy stawiasz stopy

pachniesz toaletą

czerwoną, pomarańczową

i na niebiesko

mrugasz do mnie

z ekranu

 

przystojny i boski, mój piękny!

I fale Twojej krytyki

bij bij!

(uwielbiam twe werbalne sadomaso)

cudaku cudaku

mój wywrotowy

ujeżdżaj mnie jak swoją klacz

kocham cie

Mithrill

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Matkovsky
Matkovsky
Wiersz · 28 lutego 2015
anonim
  • Yaro
    mydełko FA tra la la...dobre he he....

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Głupie po prostu.

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Matkovsky
    poezja to uczucia, uczucia to poezja, czemu sie czepiacie?

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Ir
    Z zasady tutaj publikuje się poezję, a nie prywatne wyznania.
    Wierszyczek wyślij na PW a nie zaśmiecaj portalu swoimi uczuciowymi rozterkami.

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mithril
    ...żałosne pierdosłowie

    · Zgłoś · 9 lat temu