gdy stawiasz stopy
pachniesz toaletą
czerwoną, pomarańczową
i na niebiesko
mrugasz do mnie
z ekranu
przystojny i boski, mój piękny!
I fale Twojej krytyki
bij bij!
(uwielbiam twe werbalne sadomaso)
cudaku cudaku
mój wywrotowy
ujeżdżaj mnie jak swoją klacz
kocham cie
Mithrill
Wierszyczek wyślij na PW a nie zaśmiecaj portalu swoimi uczuciowymi rozterkami.