nadzieja

Yaro

Na stole rozrzucone 
okruszki chleba 
w chaosie istnienia 

 

 światło księżyca 
w  oczy patrzy 

 

słabnące światło w duszy 
zaświeci jaśniej 

 

anioły nie umierają 
w końcu będziemy wolni

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 28 lutego 2015
anonim