mówią o mnie

Yaro

mówią o  że jestem wariatem 
szepczą po kątach trójkątnych pokoi 


nie patrzą w tęczowe oczy zamyślone  

jestem sam w głowie mam sztorm 


przyjazń odeszła w klawisze fortepianu 
muzyka gra w  duszy 

 

ważne że jestem tutaj między a pomiędzy 


podnoszę się z łóżka co rano o ósmej 
jak zwykle piję kawę z pianą 
papieros gaśnie 

 

szepczą po kątach trójkątnych pokoi

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 28 lutego 2015
anonim
  • Matkovsky
    Nie zwracaj uwagi na ocenę Mithrilla, on jest we mnie szaleńczo zakochany i zwariował biedak :(

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    W głowie mam sztorm - podoba mi się

    · Zgłoś · 9 lat
  • Yaro
    Czasem tak bywa...dzięki:(

    · Zgłoś · 9 lat
Usunięto 1 komentarz