***

Jacek JacoM Michalski

ćma ma wszystkie kolory

jak żaden motyl

budzi w ciemności blaski

ukryte pod powiekami

a mimo to

bardziej kochamy motyle

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 1 marca 2015
anonim