dysonans

Jacek JacoM Michalski

sztuka jest towarem

była nim zawsze

czasami wyradza się z roli

dostarczyciela

bilonu dla sprawcy

a Norwid umarł w biedzie

tyle z tego wynika

żeby nie wiem jak

się napinać

i geniusz musi mieć

w sobie sprzedawcę 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 2 marca 2015
anonim