Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Yaro
dla ciebie
dla ciebie
Yaro
zliczę krople na szybie
cząstki ciebie rozsypane
odrobiny nieba w oczach
na ziemi stopy całe w glinie
miłość w sercu przetrwa
w odległej przyszłości
zaświeci promień
rumieniem na twarzy
Lubię
Yaro
Wiersz · 3 marca 2015
×
Zgłoś obraźliwe treści