nadpłata

Jacek JacoM Michalski

tyłek obiekt pożądania

a wyżej cycki

patrzysz jak wirują krągłości

są twoje za kilka banknotów

ot i cała podmiotowość

kiedy opowie ci o dzieciach

zapłacisz za miłość matki

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 3 marca 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Poezja obrazoburcza?

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Takie to wyplute. Językowo bardzo słabe, choć sam zamysł może ma jakiś potencjalik. Może powinieneś popracować z tą opozycją podmiotu i przedmiotu, tylko tym razem w mniej dosłownym "wyrzucie".

    · Zgłoś · 9 lat