bieguny

Jacek JacoM Michalski

utopiony w aberracji

oddycham szarą wodą

wczorajsza inność

zmieniła się w rutynę

wśród wyrzutków

konformista odmieńcem

negacja porządkiem

uciec nad jukon

albo gdziekolwiek

od siebie w siebie

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 4 marca 2015
anonim