***

Magdalena Żebrowska

boże co w odmęcie ludzkich cierpień

dajesz prawo nienawistnym aby pluli

pozwól ze sprzeciwię ci się miłosierny

bo mnie serce od miłości twojej boli

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Magdalena Żebrowska
Magdalena Żebrowska
Wiersz · 7 marca 2015
anonim