EGOISTA

Sylwia Aszendorf

EGOISTA

NIE CHCĘ O NICZYM SŁYSZEĆ
NIE CHCĘ O NICZYM WIEDZIEĆ
MÓJ ŚWIAT TO JA I MOJA 
PAMIĘĆ

DALEKA OD POWIERZCHOWNOŚCI
DALEKA OD BRAKU WRAŻLIWOŚCI
JA EGOISTA
KOCHAM TYLKO SIEBIĘ

W DOMU STARCÓW PRACUJĘ
I WIEM CO CZUJĘ
JA EGOISTA
ALTRUISTA

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 9 marca 2015
anonim