verum

Jacek JacoM Michalski

oczywistą najtrudniej odkłamać

powtarzalna do zatracenia

obecna w nas jak w lustrach

krzywym refleksem

w twarzach naprzeciwko

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 11 marca 2015
anonim
  • Markus
    dobry ale zamiast słowa oczywistą lepsze byłoby oczywistość

    · Zgłoś · 9 lat