mam gdzieś

Yaro

 wszystko w dupie 
niech wali się świat i świeczka co się tli 
 twoje oczy za mgłą

naćpane dniem 
mam  gdzieś 


twoje buty uwierają  
nie mam kasy ale mam czas

 
mam w dupie ludzi  zakłamany świat 
oczy otworzyły się jak strony ksiąg 
nie mogę znieść tego co we mnie jest 


nie wiem co wokół  się dzieje  
zabierzcie mnie z stąd  na odległy ląd


 w dupie ten świat 
 miało być  dobrze 
a jest jak jest czyli do dupy

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 15 marca 2015
anonim
  • Mithril
    ja rozumiem odwłoczne niezadowolenie tylko po kiego pisać o tym w tak
    nieudolny, prymitywny i infantylny sposób... po raz milionowy(?)

    · Zgłoś · 9 lat
  • Yaro
    mam to w dupie ...

    · Zgłoś · 9 lat