jestem nie stąd
gdzie mój dom
sam samo drzewo
gdzie ojciec mój
matka pamięta twarz syna
ból łzy
skrzywdziło go zło
aniołowie zesłali nadzieję
zaraz po mszy w kościele
nie było tam nikogo bliskiego
świat mnie wymyślił
jestem nie stąd
wskaż drogę a znajdę dom