CHWILA

Sylwia Aszendorf

 

 

I TAK NA ZAWSZE CHCIAŁABYM
CHWILĄ POZOSTAĆ
ZAŚPIEWAĆ OCEANEM UCZUĆ
W MOMENCIE ZWĄTPIENIA

JA PRZYGODA NIEODGADNIONA
CZY JESZCZE TAKIE SŁOWO
W SŁOWNIKU LUDZKICH UCZUĆ
MA PRAWO ODDYCHAĆ

POGUBIŁAM SIĘ BOŻE
NIE OGLĄDAM JUŻ
DZIENNIKA MROCZNYCH
ZDARZEŃ

JA CZUJĘ SIĘ CHWILĄ
W BOŻYCH RAMIONACH

AMEN

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 2 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 17 marca 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    tylko błędy popraw proszę. Zanim coś puścisz w eter przeczytaj 10 razy.
    nie odgadnione.

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Sylwia Aszendorf
    DZIĘKUJĘ A MYŚLAŁAM ŻE BĘDZIE CIĘŻKO GO ZROZUMIEĆ

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    No Ten Ci się udał bardziej niż poprzednie które czytałem

    · Zgłoś · 9 lat temu