rozkaz maszeruj albo giń

Yaro

zawalił się świat 
myślą  że zwariowałem

 
zawirował świat 


myślą że oniemiałem 
omen zbudził się 
i zginie 


zawalił się świat 


wszyscy modlą się 
śpiewają i grają 
pochwalną pieśń 


żołnierze maszerują 
ptaki im wtórują 


każdy smuci się 
by cieszyć się 


popiół na głowach 
wszyscy boją się 


komety 
nowa era 


podbój kosmosu 


Bóg wojny zbudził się 
jeszcze tysiąc lat 
świat będzie trwać

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 21 marca 2015
anonim